Het team

Smartphonehoesjes gaat voor langdurige relaties.
Niet alleen met haar partners, maar ook met haar medewerkers.

Martijn Hooft

CEO

Martijn is founder van Smartphonehoesjes.nl. Martijn houdt zich onder andere bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en is eindverantwoordelijk voor ons gehele aanbod.

Marcel Hooft

COO

Marcel is eindverantwoordelijk voor het dagelijkse beleid. Daarnaast is hij continue bezig met het optimaliseren van werkprocessen. Kwaliteit voor kwantiteit is zijn motto.

Joost Korenhof

Business Development Manager

Wilt u dat uw organisatie meer marge behaalt door het actief aanbieden van accessoires? Dan kan Joost u helpen dit proces uit te werken. Voor advies op maat komt hij graag bij u langs.

Gijsbert Jonker

Accountmanager

Gijs informeert u graag over ons assortiment. Hij deelt graag zijn kennis om uw (online) sales afdeling meer marge te laten behalen doormiddel van accessoire verkoop.

Yuri Kuster

Teamleider Binnendienst

Yuri coördineert onze B2B binnendienst. Hij zorgt ervoor dat alle taken van onze binnendienstmedewerkers gestroomlijnd verwerkt worden. Als de nood aan de man komt, komt hij met het team direct in actie!

Dennis van Doorn

Inside Sales Executive

Dennis is commercieel gedreven en bedenkt samen met de klant hoe we hen het best kunnen bedienen. Voor een goed advies op het gebied van producten, bent u bij Smartphonehoesjeszakelijk.nl aan het goede adres.

Gerald den Hartog

Inside Sales Executive

Gerald is een young professional die al geruime tijd ervaring heeft met Smartphonehoesjeszakelijk.nl. Hij is de ideale persoon als het aankomt op productkennis.

Glenn de Rooij

Inside Sales Executive

Glenn is werkzaam op onze binnendienstafdeling en is uw eerste aanspreekpunt. Hij kan u een advies op maat geven over alle producten en mogelijkheden van Smartphonehoesjeszakelijk.nl.

Boy Krebber

Inside Sales Executive

Boy is onze commercieel administratief medewerker. Hij weet van aanpakken en zorgt samen met zijn collega’s op de binnendienst dat alle taken worden uitgevoerd.

Stefan Hooft

Manager Logistiek

Stefan is onze logistiek manager. Hij is eindverantwoordelijk voor alle logistieke stromingen, zodat u zeker bent dat u uw pakketjes volgens afspraak op tijd binnen heeft.

Glenn Zwanenburg

Teamleider Logistiek

Glenn zorgt ervoor dat de 40 medewerkers van de afdeling logistiek weten wat er van hen wordt verwacht. Hij zorgt er samen met zijn team voor dat alle orders correct en tijdig worden verstuurd, zowel voor particulier als zakelijk.

Rick van de Riet

Buyer

Rick is buyer voor zowel zakelijk als particulier en is dagelijks op zoek naar producten van de beste kwaliteit. Ook is hij verantwoordelijk voor het merkassortiment en de licenties die wij exclusief mogen verkopen.

Luuk Klaassen

Buyer

Luuk is samen met Rick verantwoordelijk voor het volledige assortiment. Met zijn ruime ervaring als buyer weet hij altijd producten van de beste kwaliteit voor de beste prijzen in te kopen.

Chester Cramer Bornemann

Supply Chain Manager

Chester is hoofdverantwoordelijk voor onze supply chain afdeling. Hij zorgt ervoor dat alle zendingen goed binnenkomen, dat alle producten correct op de voorraad worden geplaatst en dat alle B2B back-orders op tijd worden verzonden.

Jordy Dijkhuizen

Supply Chain Medewerker

Jordy zorgt ervoor dat alle zendingen goed binnenkomen, correct op de voorraad worden geplaatst door middel van inslagbeheer en dat alle B2B back-orders op tijd worden verzonden.

Rosanne de Kruif

Supply Chain Medewerker

Rosanne zorgt er samen met Jordy voor dat alle zendingen goed binnenkomen, correct op de voorraad worden geplaatst en dat alle B2B backorders op tijd worden verzonden.

Daarnaast hebben wij nog 130 andere collega's die ons B2B team ondersteunen.